Φάιναλ Κυπέλλου πόλο ανδρών 8-9 Μαΐου στο Καρπενήσι

thumbΠαρασκευή, 8/5

17.30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ? ΥΔΡΑΪΚΟΣ
19.00 ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάββατο, 9/5

19.00 Οι Νικητές των δύο Ημιτελικών (ΤΕΛΙΚΟΣ)

Οι αγώνες του φάιναλ φορ θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το NOVASports.

Στη διαδικασία της κλήρωσης, από πλευράς ΚΟΕ, παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Κατσαρός, ο διευθυντής Γιώργος Χριστοφοράτος και ο ειδικός συνεργάτης, Νίκος Σπηλιωτόπουλος.

Από πλευράς σωματείων, οι Δημήτρης Μάζης, Θόδωρος Βλάχος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ανδρέας Ζώτος και Κώστας Σπυρόπουλος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Δημήτρης Θωμόπουλος (ΠΑΟΚ), Ευγένιος Βούλγαρης, Δημήτρης Λυγούρας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ).

Ο κ. Κατσαρός επισήμανε πως: «Με βάση και τα όσα είδαμε στο Καρπενήσι, οι άνθρωποι της Περιφέρειας και των σωματείων έχουν ?αγκαλιάσει? την διοργάνωση και ευελπιστώ ότι θα είναι απόλυτα πετυχημένη. Όλοι μας, ο καθένας από την πλευρά του, οφείλουμε να συμβάλλουμε σε αυτό, όπως, άλλωστε, αρμόζει στο άθλημά μας, στην ιστορία και την παγκόσμια καταξίωσή του».

Ο Νίκος Σπηλιωτόπουλος εξήγησε τους όρους διεξαγωγής της διοργάνωσης, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας της Ευρυτανίας. Σύμφωνα με αυτούς, δεν θα υπάρξει μετακίνηση οργανωμένων οπαδών, ενώ σε κάθε ομάδα θα δοθούν 20 διαπιστεύσεις, καθώς, επίσης, και 30 προσκλήσεις ονομαστικές για κάθε ημέρα.

Προσκλήσεις θα διακινηθούν, επίσης, από την Περιφέρεια και τα σωματεία του Καρπενησίου στην τοπική κοινωνία.
Η διαμονή και διατροφή των ομάδων, καθώς τα έξοδα γραμματείας αγώνων και διαιτητών και των τοπικών μετακινήσεων, είναι εξασφαλισμένα από τους διοργανωτές.