Αθλητικό-Προπονητικό Κέντρο

Αθλητικό Κέντρο

Προετοιμασία κορυφής

athlitiko-kentro1Στο Καρπενήσι βρίσκεται ένα από τα αρτιότερα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης που μπορεί να φιλοξενίσει μια πλειάδα αθλητικών εκδηλώσεων. Οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, πρωταθλητές στίβου και ολυμπιονίκες, είναι λίγοι μόνο από εκείνους που χρησιμοποίησαν τις τέλειες αθλητικές εγκαταστάσεις του, για να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες τους, λίγο πριν τη θαυμαστή τους πορεία στον ευρωπαϊκό και τον παγκόσμιο αθλητισμό. Το επισκέπτονται κάθε χρόνο για την βασική τους προετοιμασία  ομάδες της Super League. Μέρος της προετοιμασίας τους από τον χώρο του στίβου πραγματοποιούν ακόμη και ολυμπιονίκες αλλά και πανελλήνιοι πρωταθλητές είτε μεμονωμένα είτε με τους συλλόγους τους.

Το αθλητικό κέντρο εκτός από τα άτομα που ασχολούνται σοβαρά με τον αθλητισμό το επισκέπτονται μεγάλος αριθμός ατόμων από την γύρο περιοχή αλλά και επισκέπτες για περίπατο απολαμβάνοντας το πανέμορφο τοπίο.

 

gipeda-640x306Υπάρχουν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα, το ένα εκ των οποίων μάλιστα διαθέτει κερκίδες καθώς και στίβο με ταρτάν. Επίσης υπάρχει ένα γήπεδο ρίψεων 128 μ. μήκους, με χλοοτάπητα. Όλα τα εξωτερικά γήπεδα φωτίζονται με προβολείς επαγγελματικού επιπέδου.

Παράλληλα υπάρχουν εννέα γήπεδα αθλοπαιδιών και ένας φυσικός περιφερειακός δρόμος για τζόγκινγκ μήκους 2 χιλιομέτρων

 

Οι εσωτερικές εγκαταστάσεις διαθέτουν κλειστό προπονητήριο με αίθουσα ομαδικών αθλημάτων, ευθεία στίβου 80 μ. και τριών διαδρομών, δύο αίθουσες εκγύμνασης για φυσική κατάσταση, αποδυτήρια,σάουνα, γραφεία ομοσπονδιών, αίθουσα φυσικοθεραπείας καθώς και Ιατρικό Εργομετρικό Κέντρο.

 

Get directionsExport as KML for Google Earth/Google MapsOpen standalone map in fullscreen modeCreate QR code image for standalone map in fullscreen modeExport as GeoJSONExport as GeoRSS
Αθλητικό-Προπονητικό Κέντρο

loading map - please wait...

Αθλητικό-Προπονητικό Κέντρο 38.901504, 21.836529 [caption id=\"attachment_347\" align=\"aligncenter\" width=\"300\"] Αθλητικό-Προπονητικό Κέντρο[/caption]  (Directions)